Badkamermeubels

Badkamermeubels op maat

De badkamer is de plek van hygiëne, maar zeker ook van ontspanning. Kies voor een prachtig badkamermeubel om al uw spullen keurig in op te bergen. Onze wastafelkasten, spiegelkasten en losse kasten maken uw badkamer compleet.  Egthuis maakt de meubels op maat, voor grote en kleine ruimte, met en zonder bepaalde hoeken. 

Binnenkijken

Waardenburg

Deze badkamer voelt als een spa! De prachtige lange kastenwand past naadloos in het geheel.

Hedel

Wij maakten deze badkamer in een mantelzorgwoning. De ruime kast zorgt voor voldoende opbergmogelijkheid.

's Hertogenbosch

In het appartement was de oppervlakte van een badkamer beperkt. Met het maatwerk van Egthuis is er alsnog rust en ruimte.

Creëer ruimte

De badkamer vraagt om een slimme indeling. Haal het maximale uit de ruimte met een badkamermeubel op maat. 

De op maat gemaakte badkamermeubels bieden de oplossing voor schuine wanden. Omdat alle specifieke maten mogelijk zijn, is de kast altijd passend te maken in uw badkamer.

Onze projecten

Op maat gemaakt, voor grote en kleine ruimtes

Badkamer in stijl

Een badkamermeubel op maat kan ervoor zorgen dat alle elementen in uw badkamer perfect passen. 

De mogelijkheden zijn heel divers.  Kiest u voor een houtlook, een strakke zwarte uitstraling of liever een marmer blad?  Ook de mogelijkheden van kranen zijn uitgebreid. Wij denken mee in een passend geheel.

Typisch Egthuis

Grandioze mogelijkheden

Wij kunnen alles op maat produceren: van keuken tot meubels, van doucheruimte tot woonkamer. Zo heeft u de ultieme vrijheid om uw mantelzorgwoning samen te stellen.

Prachtig vakwerk

Wij zijn gedreven om het mooiste te maken. We leveren werk wat tot in de puntjes klopt. We denken graag een stap vooruit, zo heeft u jarenlang woongenot.

Betrokken van a-z

Wat komen er veel vragen naar boven als de eerste stap wordt gezet voor een mantelzorgwoning. Wij denken mee vanaf het begin en blijven betrokken na plaatsing.

Gijs en Jaco aan de lijn

Bij Egthuis heeft u een persoonlijk aanspreekpunt. Hij weet uw wensen, de status van het project en alle overige ins en outs. Wel zo fijn!

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat Egthuis voor u kan betekenen? Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Scroll naar boven