Maatwerk

Interieur op maat

In onze werkplaats maken we uw interieur helemal naar uw eigen wens. Er zijn eindeloze mogelijkheden: van ontwerp, kleur, formaat en materiaal. Kiest u voor landelijk of modern, voor een strakke of robuuste uitstraling? Wij denken mee in de perfecte uitwerking van uw ideeën.

3D ontwerp

Met onze ervaring, kennis en ideeën maken we uw plannen concreet in een fotorealistisch 3D ontwerp. Hoe gaat het zijn? U loopt gemakkelijk online door uw nieuwe huis. Ervaar het nóg meer met onze VR bril. 

Voor veel mensen is het lastig om ideeën echt voor zich te zien. Met de 3D techniek tonen we duidelijk de verschillende opties van de ruimte. In het 3D ontwerp is het mogelijk de gewenste materialen, meubelen, kleuren en accessoires toe te voegen. Met deze beelden lijkt het net of je al binnen kan kijken in je toekomstige ruimte. Dat maakt keuzes maken eenvoudiger. 

Typisch Egthuis

Grandioze mogelijkheden

Wij kunnen alles op maat produceren: van keuken tot meubels, van doucheruimte tot woonkamer. Zo heeft u de ultieme vrijheid om uw mantelzorgwoning samen te stellen.

Prachtig vakwerk

Wij zijn gedreven om het mooiste te maken. We leveren werk wat tot in de puntjes klopt. We denken graag een stap vooruit, zo heeft u jarenlang woongenot.

Betrokken van a-z

Wat komen er veel vragen naar boven als de eerste stap wordt gezet voor een mantelzorgwoning. Wij denken mee vanaf het begin en blijven betrokken na plaatsing.

Gijs en Jaco aan de lijn

Bij Egthuis heeft u een persoonlijk aanspreekpunt. Hij weet uw wensen, de status van het project en alle overige ins en outs. Wel zo fijn!

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat Egthuis voor u kan betekenen? Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Scroll naar boven