Keuken

Keuken op maat

De keuken is in vele gezinnen dé plaats van ontmoeting. Wij maken unieke keukens waar de gebruiker centraal staat. Kies de indeling, materialen, kleuren en apparatuur zonder rekening te houden met prefab modellen. Wij denken mee met alle ideeën: van kleine tot grote ruimtes, van landelijk tot modern. Onze keukens worden op maat gemaakt, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

Binnenkijken

's Hertogenbosch

Deze moderne keuken heeft verrassend veel plek, terwijl de oppervlakte beperkt is. Egthuis bedacht de slimme indeling, prachtige opbergruimte en technische snufjes.

Nederhemert

Een landelijke keuken inclusief wasruimte in stijl. Egthuis ging aan de slag met een foto als voorbeeld. In deze prachtige op maat gemaakte keuken zijn alle wensen verwerkt.

Drongelen

In een mantelzorgwoning maakten we deze keuken. Het kookeiland vormt de plek van ontmoeting, terwijl de kastenwand voor veel opbergruimte zorgt.

Ontwerp in stijl

Een nieuwe keuken? Door middel van maatwerk ontwikkelen we een keuken die helemaal bij u en uw huis past. Wij maken een ontwerp op basis van de wensen en ideeën die er zijn. 

Met onze ervaring, kennis en ideeën maken we uw plannen concreet in een fotorealistisch 3D ontwerp. Met deze techniek tonen we duidelijk de verschillende opties van de ruimte. Dat maakt keuzes maken eenvoudiger. 

 

Onze projecten

Van kleine tot grote ruimtes, van landelijk tot modern.

Apparatuur

Wij begeleiden u met de keuzes in materialen, apparatuur en accessoires. Naast de essentiële apparatuur als een koelkast, kookplaat en afzuigkap zijn er vele extra mogelijkheden. Denk aan een cooker, wijnkoeler, luxe stoomoven of dubbele ovens. 

Egthuis werkt samen met leveranciers met een breed aanbod van kwaliteitsapparatuur.  Heeft u al voorkeur voor een bepaald merk of nog niet? De mogelijkheden zijn divers.

Plaatsen

Na een tijd van dromen en plannen maken, is het zover: de plaatsing. Vaak gaan hier de nodige voorbereidingen aan vooraf: leidingen verplaatsen, stucen, tegelen en meer. Wij zijn de spin in het web om alle benodigde partijen aan te sturen. Is het klaar, dan komt een van onze eigen vakmannen langs om de keuken te monteren. 

Typisch Egthuis

Grandioze mogelijkheden

Wij kunnen alles op maat produceren: van keuken tot meubels, van doucheruimte tot woonkamer. Zo heeft u de ultieme vrijheid om uw mantelzorgwoning samen te stellen.

Prachtig vakwerk

Wij zijn gedreven om het mooiste te maken. We leveren werk wat tot in de puntjes klopt. We denken graag een stap vooruit, zo heeft u jarenlang woongenot.

Betrokken van a-z

Wat komen er veel vragen naar boven als de eerste stap wordt gezet voor een mantelzorgwoning. Wij denken mee vanaf het begin en blijven betrokken na plaatsing.

Gijs en Jaco aan de lijn

Bij Egthuis heeft u een persoonlijk aanspreekpunt. Hij weet uw wensen, de status van het project en alle overige ins en outs. Wel zo fijn!

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat Egthuis voor u kan betekenen? Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Scroll naar boven