Over Egthuis

Persoonlijk en professioneel

Wij gaan voor je op zoek naar de beste ruimte!

Egthuis maakt mantelzorgwoningen en interieurbouw op maat. Wat is het heerlijk om te wonen in een ruimte die helemaal naar eigen wens is. We krijgen van onze klanten het vertrouwen om een nieuw thuis te bouwen. We doen er alles aan om de wensen te vertalen naar een persoonlijk ontwerp dat helemaal past bij de situatie.

Typisch Egthuis

Grandioze mogelijkheden

Wij kunnen alles op maat produceren: van keuken tot meubels, van doucheruimte tot woonkamer. Zo heeft u de ultieme vrijheid om uw mantelzorgwoning samen te stellen.

Prachtig vakwerk

Wij zijn gedreven om het mooiste te maken. We leveren werk wat tot in de puntjes klopt. We denken graag een stap vooruit, zo heeft u jarenlang woongenot.

Betrokken van a-z

Wat komen er veel vragen naar boven als de eerste stap wordt gezet voor een mantelzorgwoning. Wij denken mee vanaf het begin en blijven betrokken na plaatsing.

Gijs en Jaco aan de lijn

Bij Egthuis heeft u een persoonlijk aanspreekpunt. Hij weet uw wensen, de status van het project en alle overige ins en outs. Wel zo fijn!

Ontmoet de mannen achter Egthuis

Jaco en Gijs zijn de drijvende krachten achter Egthuis. Ze werken met een team van vakmannen aan de mooiste projecten. 

Jaco Stam

Jaco is de grondlegger van Egthuis. Hij is opgeleid in de scheepsinterieurbouw. In 2008 schreef hij zich in als ZZP'er in de (interieur)bouw. Jaco bouwde in 2017, met zijn familie, zijn eerste mantelzorgwoning: voor zijn ouders! Met deze mantelzorgwoning is Egthuis geboren. Jaco weet mantelzorgwoningen te maken die volledig zijn afgestemd op de wensen van de klant. Het is zijn doel om niet alleen een huis te maken, maar vooral een thuis!

Gijs Jonkers

Jaco en Gijs worden vaak als broers gezien, maar zijn dat niet. Het enthousiasme, het vakmanschap en de krullen hebben de twee eigenaren hoe dan ook gemeen. Gijs is ook in de interieurbouw opgeleid. Hij dacht nooit achter een bureau te gaan zitten, al is hij daar nu als werkvoorbereider en als aanspreekpunt wel vaak (met plezier!) te vinden.

Onze standplaats

Sinds de oprichting zijn we elk jaar doorgegroeid. In 2020 waren we toe aan de volgende stap: we openden het bedrijfspand aan de Ambachtshof in Nederhemert. Onze mantelzorgwoningen worden zowat compleet in onze werkplaats gebouwd. Van de opbouw van het geraamte tot het plaatsen van de badkamer, van het verven van de kozijnen tot het leggen van de vloer. Vervolgens gaat de woning op een trailer naar de klant. Drie dagen later is de woning helemaal woonklaar.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat Egthuis voor u kan betekenen? Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Scroll naar boven