Werkwijze

Kies voor een degelijke mantelzorgwoning

In 6 stappen een Echt Thuis gevoel in een mantelzorgwoning

01.

Vergunningsaanvraag

Wij denken mee vanaf het begin: wat is er mogelijk op het terrein? Wij gaan na of een vergunning in uw situatie nodig is en vragen deze voor u aan indien gewenst.

02.

Ontwerp

De basis van uw huis is een passend ontwerp. Het begint bij een goed gesprek en eindigt in een 3D schets waar u digitaal door uw toekomstige woning loopt. Wij maken uw huis zo compleet mogelijk, met vloeren, keuken en kasten. En mocht u later de puntjes op de i toch graag anders zien, dan passen we dit flexibel aan.

03.

Bouw

Wist u dat onze mantelzorgwoningen zowat compleet in onze werkplaats in Nederhemert worden gebouwd? Van de opbouw van het geraamte tot het plaatsen van de badkamer, van het verven van de kozijnen tot het leggen van de vloer. In zo’n 12 weken staat uw nieuwe thuis klaar in onze loods. Loop dan gerust binnen om de vorderingen te bekijken.

04.

Transport

De complete woning gaat op de trailer richting de eindbestemming.

05.

Montage

Op locatie plaatsen we de woning en voeren we de laatste werkzaamheden uit. Zo sluiten we de nutsvoorziening aan en werken we aan de laatste details. Klaar om te verhuizen! En zelfs dat willen we voor u doen.

06.

Service

Uw huis blijft ook een beetje ons huis. Heeft u vragen, loopt u ergens tegenaan of is er bepaald onderhoud nodig? Dan zijn en blijven we bereikbaar.

 
Scroll naar boven