Mantelzorgwoning

Een nieuw thuis

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning aan huis? Wilt u dichtbij huis zorgdragen voor uw dierbaren? Egthuis doet er alles aan om van een mantelzorgwoning een nieuw thuis te maken. Wij geloven dat je bij een mantelzorgwoning geen concessies hoeft te doen qua woongenot. We maken uw huis met passie, een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Wij gaan geen chalet bouwen, maar ontwikkelen complete en degelijke woningen. We denken mee van scratch tot verhuizen, van plattegrond tot keukenkast. U maakt de keuzes en wij begeleiden u hierbij met onze kennis en ervaring.

Zo wordt het een Echt Thuis!

Binnenkijken bij een Egthuis

Mantelzorgwoning Kaatsheuvel

Veel licht, een moderne look, een ruime keuken/kamer én een logeerruimte. Deze woning heeft het allemaal.

Mantelzorgwoning Dreumel

Het is heerlijk, landelijk wonen in deze mantelzorgwoning met veranda. Hier wordt maximaal genoten van het mooie uitzicht.

Mantelzorgwoning Drongelen

Deze ruime woning is prachtig van buiten en binnen. Kijk binnen voor de landelijke keuken met kookeiland en balken in het zicht.

3D ontwerp

Met onze ervaring, kennis en ideeën maken we uw plannen concreet in een fotorealistisch 3D ontwerp. Hoe gaat het zijn? U loopt gemakkelijk online door uw nieuwe huis. Ervaar het nóg meer met onze VR bril. 

Voor veel mensen is het lastig om ideeën echt voor zich te zien. Met de 3D techniek tonen we duidelijk de verschillende opties van de ruimte. In het 3D ontwerp is het mogelijk de gewenste materialen, meubelen, kleuren en accessoires toe te voegen. Met deze beelden lijkt het net of je al binnen kan kijken in je toekomstige ruimte. Dat maakt keuzes maken eenvoudiger. 

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat Egthuis voor u kan betekenen? Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en ons team staat klaar om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Typisch Egthuis

Grandioze mogelijkheden

Wij kunnen alles op maat produceren: van keuken tot meubels, van doucheruimte tot woonkamer. Zo heeft u de ultieme vrijheid om uw mantelzorgwoning samen te stellen.

Prachtig vakwerk

Wij zijn gedreven om het mooiste te maken. We leveren werk wat tot in de puntjes klopt. We denken graag een stap vooruit, zo heeft u jarenlang woongenot.

Betrokken van a-z

Wat komen er veel vragen naar boven als de eerste stap wordt gezet voor een mantelzorgwoning. Wij denken mee vanaf het begin en blijven betrokken na plaatsing.

Gijs en Jaco aan de lijn

Bij Egthuis heeft u een persoonlijk aanspreekpunt. Hij weet uw wensen, de status van het project en alle overige ins en outs. Wel zo fijn!

Vergunningsvrij plaatsen

Wist je dat je een mantelzorgwoning veelal vergunningsvrij mag plaatsen? Wij gaan na of een vergunning in uw situatie nodig is en vragen deze voor u aan indien gewenst.

Uiteraard gelden er wel regels voor het plaatsen van een mantelzorgwoning. Deze zijn per gemeente verschillend. Wij weten de routes en helpen u inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Scroll naar boven